Nya Vardagslånet för oväntade utgifter
Vi lovar att…
när du behöver lösa en oväntad utgift, finnas där på jämlika villkor.

Ny era för smålån börjar här

Fairlo är en Fintech startup som drar igång en ny era för oväntade utgifter. Med modern teknik skapar Fairlo finanslösningar för den moderna människan. Först ut är ett litet lån som utmanar alla andra lån. Nu kan svenskarna lösa en oväntad utgift på jämlika villkor. Med ett klick och utan avgifter kan du ändra amorteringsplan, skjuta upp, betala in valfritt belopp eller avsluta hela lånet precis när du vill. Förhandla med dig själv, du äger nu ditt lån.

Oväntad utgift?

Idag vill vi ha valmöjligheter, vi vill uppfylla drömmar, prova nya jobb, plugga vidare, utforska nya platser och ständigt vara på väg någonstans. Det är en nyfiken och livsbejakande människa som växer fram i denna moderna tid. Något halvdant eller bara “ok” kommer inte längre att accepteras. Den moderna människan ställer höga krav på sig själv, sitt liv och därmed på oss som ska skapa framtidens tjänster.

Ett enkelt lån på jämlika villkor

Initiativet till Fairlo kommer ur kraften att möta den moderna människan på jämlika villkor. Bara för att du befinner dig i plötsligt pengabehov så tycker vi inte att du ska behöva betala onödigt mycket eller ge upp din makt och dignitet. Fairlo vill kombinera modern teknik med modern filosofi för att skapa skapa finansiella tjänster som stärker dig som låntagare. Vår första satsning “Nya Vardagslånet” ger möjligheten att lösa en oväntad utgift samtidigt som du behåller makten och gör en smart affär. Alla ska vara vinnare.

Nya Vardagslånet – för den moderna människan

Fairlo grundades 2016 av oss, bröderna Jimmy Hanna och Shamon Tainer Hanna. Innan vår entreprenöriella karriär, som började för flera år sedan, tillhörde vi båda den grupp i samhället som saknar fast jobb och fasta inkomster. Redan då insåg vi behovet av att ibland behöva låna en liten summa utan att för den delen tvingas in i krångliga villkor, dyra avgifter och hamna i klorna på långivarna. Med ett stort intresse för modern teknik har vi lanserat ett litet lån som nu ger människor möjligheten att lösa en oväntad utgift på jämlika villkor och humana priser. Du som tar lån hos oss äger makten. Du kan när som helst betala av lånet, ändra amorteringsplan, betala in valfritt belopp eller ändra förfallodatum, allt i ett klick och helt kostnadsfritt.