Nya Vardagslånet för oväntade utgifter
 1. Q & A
  Fairlo är en Fintech startup som drar igång en ny era för smålån. Med ett system som bygger på den senaste tekniken erbjuder Fairlo människor möjligheten att lösa en oväntad utgift med ett lån på jämlika villkor.

  Vad erbjuder Fairlo i dagsläget?

  Fairlos första tjänst är ”Nya Vardagslånet – för oväntade utgifter”. Beloppen är mellan 2 000 kr och 10 000 kr. Du betalar en månadsränta på 2,16% eller 0,07% per dag så länge du nyttjar lånet. Den som tar lån hos Fairlo äger makten och kan när som helst betala av lånet, ändra amorteringsplan, betala valfri summa eller ändra förfallodatum, allt i ett klick och helt kostnadsfritt. Förhandla med dig själv, du äger nu ditt lån.

  Vilka står bakom Fairlo?

  Bröderna Shamon och Jimmy Hanna samt en hel värld som suktar efter bättre lösningar för oväntade utgifter.

  Hur får kunden sina pengar?

  När allt är klart och lånet beviljat betalar Fairlo ut pengarna direkt och insättning sker i realtid till alla storbanker. Tack vare samarbetet med Trustly är vi smidigast och snabbast i Sverige.

  Varifrån kommer finansieringen till Fairlo?

  Från grundarna, affärsänglar samt institutioner.

  Hur föddes idén till Fairlo?

  Innan vår entreprenöriella karriär, som började för flera år sedan, tillhörde vi båda den grupp i samhället som saknar fast jobb och fasta inkomster. Redan då insåg vi behovet av att ibland behöva låna en liten summa utan att för den delen tvingas in i krångliga villkor, dyra avgifter och hamna i klorna på långivarna. Med ett stort intresse för modern teknik har vi lanserat ett litet lån som nu ger människor möjligheten att lösa en oväntad utgift på jämlika villkor och humana priser.

  När kommer nästa tjänst?

  Vi vill inte avslöja för mycket men vi kan säga så här: ca: 30 procent av våra resurser går till vår researchavdelning som konstant analyserar och testar fram nya spännande tjänster. Stay tuned ☺

  Kommer Fairlo att erbjuda fler tjänster än Nya Vardagslånet?

  Vi drivs av nyfikenhet och av viljan att skapa något bättre än det som finns. Fairlo kan mycket väl komma att lansera mer än bara lån.

 2. Fairlo i media
 3. Presskontakt
  För generella press frågor maila in till press@fairlo.se

  VD, Jimmy Hanna
  jimmy@fairlo.se

 4. Pressbilder 5. Logotyper Fairlo